L'alcalde agraeix a les empreses Clínic Sant Cugat i Artyplan el patrocini al Sant Cugat Esport FC

Cristina VilaL'alcalde, Lluís Recoder, ha presidit aquest migdia l'acte de signatura d'un conveni de patrocini entre el Sant Cugat Esport FC i les empreses Clínic Sant Cugat i Artyplan. L'acte, que s'ha celebrat a la Sala Ginesta de l'Ajuntament, ha comptat amb la presència del president del Sant Cugat Esport FC, Antoni Tàrrega, l'administradora de Clínic Sant Cugat, Cristina Vila, i el director general d'Artyplan, Ignasi Pietx.

El conveni signat aquest matí, amb validesa per a dos anys, preveu que el Sant Cugat Esport rebi anualment de cada empresa una aportació econòmica de 6.000 euros. A canvi, tots els equips de l'escola de futbol del club portaran el logotip d'Artyplan a la samarreta, mentre que el primer equip i l'equip amateur portaran el logotip de Clínic Sant Cugat.

Després de la signatura del conveni, l'alcalde ha agraït "a les dues empreses el seu patrocini al Sant Cugat Esport" i ha assenyalat que "les empreses també han d'entendre que s'han d'implicar amb les entitats per tal de millorar la ciutat". D'altra banda, l'alcalde també ha remarcat que "el 'SantCu' està realitzant una grandíssima feina entre els més joves per promocionar els valors de l'esport".

D'altra banda, el president del Sant Cugat Esport, Antoni Tàrrega, ha fet públic "l'agraïment del club pel suport d'aquestes dues empreses".

L'administradora de Clínic Sant Cugat, Cristina Vila, i el director general d'Artyplan, Ignasi Pietx, també s'han mostrat molt satisfets per la signatura d'aquest conveni.